18/06/2017 08:52:00
Είμαι απο αυτούς που θεωρουν τα κοινωνικά δίκτυα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας. Ωστόσο αναγνωρίζω την ευκολία με την οποία ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το εργαλείο αυτο για να σπιλώσει την αξιοπρέπεια όποιουδήποτε.
Αυτο συνέβη και μαζι μου σημερα. μια άγνωστη σε μενα κυρια - Lynn Turner που διαμένει στο Παραλιμνι, έκανε μια αναρτηση με τη φωτογραφία και τα στοιχεία μου κατηγορώντας με οτι έστειλα δήθεν, μηνυμα με το οποιο δικαιολογώ τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αγγλία. Εννοείται ότι ποτέ μου δεν εκανα τέτοια αναρτηση, ουτε θα μπορούσα για χίλιους δυο λόγους να κάνω τέτοια αναρτηση. Χρησιμοποιεί ενα αριθμό τηλεφώνου που δεν μου ανήκει, επικαλούμενη μηνυμα που δεν έστειλα ποτέ! Μόλις μ ενημέρωσαν της ζήτησα να απολογηθεί και να κατεβάσει την αναρτηση, κάτι που μεχρι τώρα δεν έκανε.
Με την ιδιότητα του πολίτη, ερωτώ τους αρμόδιους:
Πώς προστατεύεται ο Κύπριος πολίτης απο τέτοιες αθλιότητες; Πως ο νόμος προστατεύει αυτούς που αναίτια δέχονται τέτοιες επιθέσεις και διασύρονται δημόσια;
Στην Επιτροπη Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας που είμαι Προεδρος, προσπαθούμε να πείσουμε τα ΜΜΕ και τους λειτουργούς τους προτου να δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε να ελέγχουν δίπλα και τριπλά τις πληροφορίες τους. Με τους "δημοσιογράφους" πολίτες ποιος ασχολείται; 
Με πολυ ενδιαφερον περιμένω ν ακούσω απόψεις όχι μονο απο απλούς πολίτες, αλλά και απο τους θεσμικούς και πολιτειακούς Αρχοντες.