18/12/2016 15:17:00

Αγαπητοί συναδελφοι δημοσιογράφοι, ο νεαρός εχει όνομα, δεν ειναι απλως ο γιος του Συλλουρη. Αντιλαμβάνομαι ότι η είδηση πουλά ακριβώς επειδή η υποθεση αφορά στο γιο του δεύτερου τη τάξη, όμως παραβάτης δεν ηταν ο Προεδρος της Βουλής, αλλά ένας νεαρός πολίτης, ο οποίος βαρύνεται με μια συγκεκριμένη κατηγορία. Κι επειδή κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να διαβάσουν "ανάποδα" την αναρτηση προσδίδοντας της χαρακτηριστικά που δεν εχει, να σας πω ότι ανάλογη στάση τήρησα και τηρώ οταν λόγος γινεται για το γιο του Χριστόφια, του Κατσουρίδη ή της κόρης του Αναστασιαδη. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι τα παιδιά των δημόσιων προσώπων δεν παύουν να ειναι ανεξάρτητες προσωπικότητες κι ως τέτοιες πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε. Εάν βεβαια υπηρχε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης εκ των άνω, τότε ναι, σίγουρα θα έπρεπε να γίνει ειδική και κατ επανάληψη αναφορά στη σχεση αίματος με τον Προεδρο της Βουλης, όμως έξ όσων γράφετε κάτι τέτοιο δεν επιχειρήθηκε. 

Προφανως λανθασμένη και ταυτόχρονα αντιδεοντολογική ειναι και η προσπάθεια ορισμένων, κυρίως απλών πολιτών, να εκμεταλευτουν την αποφαση του δικαστηρίου 
για να πλήξουν πολιτικά τον Προεδρο της Βουλής. Απαραδεκτη συμπεριφορά. Θα σας (μας) δοθούν δεκάδες άλλες ευκαιρίες κι αφορμές για να ασκήσετε κριτική στις πολιτικές θέσεις Συλλουρη, όμως αυτή δεν ειναι η ευκαιρία που αναζητείτε. 
Διαφωνείτε;